Bestuur

Leer de oprichters van Stichting Team Aron kennen

Voorzitter & oprichter

Ik ben Michel Top, de oom van Aron. Mijn functie binnen het bestuur van Stichting Team Aron is voorzitter. Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe zwaar een lange IC opname is voor een gezin. Aron heeft 11 maanden op de kinder IC gelegen en door de noodzakelijke behandelingen niet-aangeboren hersenletsel opgelopen. Dat heeft impact op iedereen in het gezin. Aron is een heel lief en innemend jongetje, altijd zo vrolijk en enthousiast. Maar hij heeft nog steeds een hele kwetsbare luchtweg, is ernstig meervoudig beperkt en kan niet lopen of praten. De constante zorgtaken en regeldruk is zwaar. Door mij als voorzitter te verbinden aan de stichting Team Aron draag ik graag mijn steentje bij om daar waar mogelijk en een financiële steun te creëren voor de onvermijdelijke kosten die komen kijken bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

Penningmeester & oprichter

Ik ben Ad van Rijn en ik ben de opa van Aron, hij is het zoontje van mijn middelste dochter. Mijn functie binnen het bestuur van Stichting Team Aron is penningsmeester. Wij zijn met onze drie dochters en hun gezinnen een hele hechte familie. Ik heb dan ook van dichtbij meegemaakt hoe het hele proces rondom de ziekte van Aron is ontstaan en zich ontwikkeld heeft. En ik zie hoe sterk en positief mijn dochter is, daar heb ik veel respect voor. Maar ik zie ook hoe enorm ingrijpend de impact is op hun leven, en hoe het leven van mijn dochter en haar gezin veranderd is, met een grote zorgtaak. Ik heb veel liefde te geven, en knuffel heel graag met mijn kleinzoon. Maar het is ook heel fijn om via Stichting Team Aron praktisch te kunnen helpen.

Secretaris & oprichter

Ik ben Cocky Stokman-Van Rijn, de oma van Aron. Mijn functie binnen deze stichting is secretaris. Ik ben heel blij dat wij jaren geleden besloten hebben om in hetzelfde dorp als mijn dochter te komen wonen, want zo kunnen wij hen goed ondersteunen. Ik kook twee keer per week het avondeten, verwerk al het wasgoed, en lees graag boekjes voor aan Aron. Het is heerlijk om hem zo dicht bij ons te hebben, niet alleen om te helpen maar ook hem te zien opgroeien en tijd samen door te brengen. Ik zet mij als oprichter en secretaris heel graag in voor de stichting en wil mij sterk maken voor een mooie toekomst voor kinderen zoals Aron. Een inclusieve speeltuin in het dorp is al gelukt!